Verkkouutiset

Kuusi näkyvää paikallisloikkaa – kokoomukselle tulijoita muista puolueista

Muutaman viikon sisällä on ympäri Suomea uutisoitu useista puoluevaihdoksista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomus on saanut parin viikon aikana uusia kuntavaaliehdokkaita ja paikallispäättäjiä riveihinsä ainakin viidellä paikkakunnalla ainakin kuudesta jonkun muun ryhmän entisestä valtuutetusta.

* Rovaniemellä kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Liisa Helin erosi perussuomalaisista. Tammikuun lopulla hän ilmoitti liittyvänsä kokoomuksen valtuustoryhmään.

* Imatralla Sdp:n entinen kaupunginvaltuutettu Sari Pöyhönen ilmoitti lähtevänsä kuntavaaleihin kokoomuksen ehdokkaana.

* Helmikuun alussa Keminmaalla Keminmaalaisten parhaaksi -valtuustoryhmän Tarja Vanhamaa ja Jukka Rainto ilmoittivat siirtyvänsä kokoomukseen ja kuntavaaliehdokkaiksi.

* Maanantaina uutisoitiin Kainuun äänikuninkaaksi sanotun Sotkamon Ari Korhosen siirtyvän perussuomalaisista kokoomukseen. Korhonen sai 2012 kuntavaaleissa 406 ääntä Sotkamossa ja on toiminut kunnanhallituksen puheenjohtajanakin.

* Maanantaina kerrottiin myös Tuusulan puolesta ry:n valtuutetun Päivi Visurin siirtyvän kokoomukseen ja asettuvan ehdokkaaksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)