Verkkouutiset

Kansanedustaja kuvassa ”ampumassa” susia helikopterin konekiväärillä – luontolehti paheksuu

Suomen Luonto -lehden mielestä "tällainen tuskin lienee maanpuolustuskurssin tarkoitus".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Luonto jakoi Facebook-postauksessaan torstaina oheista keskustan kansanedustaja Mikko Kärnän kuvapostausta. Suomen Luonnon saatteessa siihen todettiin seuraavasti:

– Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) on maanpuolustuskurssilla ja vitsailee fb-sivullaan, että susiin tehoaisi NH90-helikopterin ovikonekivääri. Toisessa vitsissä Hornetilla pysäytetään valkoposkihanhien muuttoparvet. Tällainen tuskin lienee maanpuolustuskurssin tarkoitus.

Kansanedustajan oma saate valokuvaan oli ollut ”petotilanteen hallinta vaatii radikaaleja, mutta loppujen lopuksi helppoja ja halpoja, ratkaisuja”.

Mikko Kärnä vastasi luontolehden postaukseen torstaina illalla.

– Onko Suomen Luonto -lehden politiikkana todella se, että sivuillanne saa vapaasti kirjoitella erittäin vahvasti henkilöön käyvää kommentointia ja mikä pahinta, tappouhkauksia? Olisin odottanut hivenen enemmän. Kuka lehtenne facebook -sivun moderoinnista vastaa?, Kärnä kirjoitti.

Suomen Luonto jakoi myös Kärnän aiemman oman meemin, jossa hän istui Hornetin ohjaamossa tekstillä SOPISIKO TÄMÄ VALKOPOSKIHANHIEN KANNANHOITOON?.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)