Verkkouutiset

Jussi Halla-aho Simon Elolle: Pantiinko joidenkin juomaveteen kokouksessa jotakin sopimatonta?

Perussuomalaisten puheenjohtaja vastaa Uuden vaihtoehdon ryhmäjohtajan väitteisiin Facebookissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Uuden vaihtoehdon eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo kysyi Suomen Kuvalehden haastattelussa, ketkä olisivat hyötyneet hallituksen hajoamisesta ”myös meidän poliittisen kenttämme ulkopuolelta”.

Simon Elo kysyi, oliko asioilla myös ulko- ja turvallisuuspoliittista kytkentää. SK:n kysyessä häneltä ”siis että (Jussi) Halla-ahon takana olisi Venäjä” Elo vastasi ”ei henkilönä, mutta palasia pitää panna yhteen ja sitten kysyä kysymykset”.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho jakoi perjantaiaamuna Facebookissa SK:n haastattelua referoineen Verkkouutisten jutun.

– Itse haluaisin heittää uudelleen ilmaan sen kysymyksen, että pantiinko Jyväskylässä (perussuomalaisten puoluekokouksessa) joidenkin ihmisten juomaveteen jotakin. Jotakin kontekstiin sopimatonta?, Jussi Halla-aho kirjoitti oheen.

– Heitän tämän vain ilmaan, hän jatkoi.

Halla-aho kirjoitti Elon myös poistaneen hänet Facebook-kavereistaan. Kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) totesi huomanneensa saman.

– Taidamme olla kontekstiin sopimattomia henkilöitä, Jussi Halla-aho totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)