Kölnistä paljastui uusi peittely: turvapaikanhakijoiden juhlassa rajua joukkoahdistelua

Maailmaa kuohuttanutta Kölnin uudenvuodenyön ahdistelua edelsi vastaava tapaus.

Kölniläisen Express-lehden mukaan Kölnin alueen turvapaikanhakijoille järjestettiin 7. marraskuuta 2015 juhla, jonka tapahtumia sittemmin peiteltiin. Tapaus sattui siis jo vajaat kaksi kuukautta ennen maailmaa kuohuttanutta Kölnin uudenvuodenyötä.

Pakolaiset tervetuloa -tilaisuus pidettiin laivalla Bonnissa, joka on samaa Saksan hallintoaluetta kuin Köln. Tilaisuudessa osanottajat olivat ryhmissä kähmineet nuoria naisia, jotka joutuivat kauhistuneina pakenemaan paikalta.

Musiikki kerrotaan keskeytetyn useamman kerran ja osanottajille todetun arabiaksi, ettei häirintää voi jatkaa.

Kölnissä uudenvuodenyön uhrit ja poliisi vaativat nyt tietoa siitä, miksei häirinnästä ilmoitettu. Tämä olisi saattanut estää uudenvuodenyön tapahtumia.

Joidenkin Kölnin valtuutettujen kerrotaan tienneen tapahtuneesta, mutta pysyneen siitä poliittisesti korrektisti vaiti.

Pakolaisista vastaava valtuutettu myöntää asian ja toteaa, etteivät he halunneet nostaa melua. Hän sanoo, ettei muista neuvoiko hän naisia ilmoittamaan poliisille.

Tapaus tuli julki vasta uudenvuoden tapahtumien jälkeen, kun yksi juhlassa ahdistelluista ilmoittautui poliisille. Naisen mukaan paikalla oli ehkä 100-150 turvapaikanhakijaa. Miehet olivat ympäröineet naisia ja kähmineet heitä.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt