Verkkouutiset

Kokoomusnaiset vaativat lähisuhdeväkivallan uhripalveluita viipymättä kuntoon

Kokoomusnaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Lenita Toivakka on tyytyväinen hallituksen päätöksestä siirtää lähisuhdeväkivallan uhrien palvelut jatkossa valtion vastuulle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lenita Toivakka muistuttaa, että Suomi on toistuvasti saanut kansainvälisiltä tahoilta huomautuksia siitä, ettei Suomessa ole tarjolla riittävästi palveluita väkivaltaa kokeneille naisille. Suomessa esimerkiksi turvakotipaikkoja on vain noin viidennes suositellusta.

Toivakka uskoo, että valtion toimesta pystytään paremmin arvioimaan turvakotien tarve sekä huomioimaan alueellinen kattavuus ja rahoituksen turvaaminen.

– Hallituksen on ryhdyttävä viipymättä toimeen palveluiden kuntoon laittamiseksi, sillä kansallinen häpeämme on odottanut resurssejaan luvattoman pitkään. Taloudellisesti haastavinakaan aikoina ei säästöjä voida hakea ihmisten hengestä ja terveydestä, Toivakka patistaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)