Kokoomuksen koko kenttäjohto: Annamme täyden tukemme Stubbille

Kokoomuksen puoluekentän johtajat kertovat avoimessa kirjeessään seisovansa puolueen puheenjohtajan tukena ja arvostavansa hänen sitoutuneisuuttaan.

Kokoomuksen kenttäjohto on antanut laajan tukensa avoimessa kirjeessään puolueen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubbille. Avoimen kirjeen ovat allekirjoittaneet piirien ja jäsenliittojen puheenjohtajat, puoluevaltuuston puheenjohtajisto ja puolueen varapuheenjohtajisto.

Mukana allekirjoittaneiden joukossa ovat muun muassa puoluevaltuuston puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie sekä puolueen varapuheenjohtajat Sanni Grahn-Laasonen, Janne Sankelo ja Anne-Mari Virolainen.

‒ Politiikka on kestävyyslaji. Matkalle ei kannata uupua, vaikka aina tulee vastaan myös vaikeita hetkiä. Arvostamme sitä, että Alexander Stubb on pitkäjänteisesti ja päättäväisesti sitoutunut tehtäväänsä ja kertonut hakevansa jatkoa puolueen puheenjohtajana. Tämä osoittaa sitoutuneisuutta, jota myös Kokoomuksen toiminnan uudistamisessa nyt kaivataan, kenttäjohtajat sanovat.

He kertovat tukevansa Stubbia puolueen johtajana ja hallitusyhteistyön hoitajana. Kokoomus puheenjohtajineen keskittyy ratkaisemaan suomalaisen yhteiskunnan merkittäviä päätöksiä, muun muassa sote-uudistuksen jatkoa, kehyspäätöstä ja yhteiskuntasopimusta. Kenttäjohto kertoo puolueen olevan vahvalla asiaosaamisella vaikuttamassa myös kansainvälisiin kysymyksiin, kuten turvapaikkakriisiin, terrorismin uhkaan ja niiden alkulähteisiin:

‒ Suomi elää vaikeita aikoja. Taloustilanne ja monia vuosia jatkunut rakenteellisten uudistusten takkuaminen haastavat Suomea sisältä. Useat globaalit kriisit haastavat meitä ulkoapäin. Suomen hyvinvointi ja turvallisuus edellyttävät yhteisten ratkaisujen etsimistä ja löytämistä.

Kenttäjohtajat pyytävät avoimessa kirjeessään, että Stubbin annettaisiin rauhassa tehdä työtä Suomen kannalta tärkeiden kysymysten hoitamiseksi.

Kokoomuksen puheenjohtaja valitaan kesäkuussa puoluekokouksessa Lappeenrannassa.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt