Verkkouutiset

KD:n Sari Essayah: Karkauspäivän kosinnasta ei syytä kieltäytyä

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah on tyytyväinen yhteiskuntasopimuksesta syntyneeseen neuvottelutulokseen ja kannustaa karkauspäivän hengessä järjestöjä ja hallitusta hyväksymään sen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Karkauspäivän kosinnasta ei ole syytä kieltäytyä. Neuvottelutulos on laiha sopu, mutta kuitenkin sellainen jonka kanssa voi edetä ja epävarmaa tilannetta parempi, Sari Essayah sanoo.

Suurimpina heikkouksina neuvottelutuloksessa hänen mielestään on, että yksikkötyökustannusten alennus on jäämässä hallituksen tavoitteesta, ja paikallisen sopimisen toteutuminen on käytännössä liittojen käsissä.

– Sosiaalivakuutusmaksujen korotus palkansaajille on myös hallituksen toimesta kompensoitava, jos ei haluta heikennyksiä ostovoimaan.

– Ymmärrän yrittäjien reaktiota, paikallisessa sopimisessa olisi pitänyt päästä parempaan konkretiaan, mutta toivon siinä etenemistä jatkossa, summaa Essayah.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)