Tiina Elovaara. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Kansanedustaja arvostelee median asenteellisuutta: ”Siniset saattavat onnistuakin”

Tiina Elovaaran mukaan näyttää siltä, että moni haluaa Sinisen tulevaisuuden epäonnistuvan.

Kansanedustaja Tiina Elovaaran (sin.) mukaan yksikään toimittaja ei ole jättänyt kirjoituksissaan perusteilla olevasta Sininen tulevaisuus -puolueesta mahdollisuutta siihen, että hanke saattaa yhtä hyvin myös onnistua. Hän kuitenkin korostaa, että suomalaisen median vapaus ja kriittisyys on hyvä asia.

”Tilanne josta lähdimme, on suomalaisessa politiikassa poikkeuksellinen, se vaati äärimmäistä paineensietokykyä sekä uskoa mahdottomaan, siihen että ilman merkittävää rahoitusta voi Suomessa vielä luoda uuden poliittisen liikkeen. Rakentaa uutta vaikka menetimmekin kaiken, pistää arvot uran edelle”, hän sanoo blogissaan.

Mediaa ja muita tahoja seuratessa voi Elovaaran mukaan tehdä johtopäätöksen, että moni haluaa nähdä sinisen tulevaisuuden epäonnistuvan. Hän pitää esitettyjä arvioita puoluehankkeen etenemisestä ilkeilynä.

”Puolueemme hajoamisesta on reilu 3 kuukautta, kannattajakortit ovat lähes kasassa ja piirejä nousemassa hyvää tahtia yhdistyksineen ympäri Suomea.”

Elovaara arvioi, että jos olisi aikoinaan uskonut gallupeihin ja tilastoihin, hän ei olisi nyt kansanedustaja.

”Olen ollut rakentamassa yhtä puoluetta 3 %:n kannatuksesta hallitukseen, olen tehnyt matkan lähiöstä eduskuntaan, eikä mikään anna enemmän sisua kuin se, että kuulen vahingoniloa muiden sanoissa. Se muistuttaa siitä miten tärkeää on ponnistella tavoitteidensa eteen muiden pilkasta huolimatta.”

 

 

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt