Verkkouutiset

Kai Mykkänen Berner-selvityksestä Ylelle: Hyvä että johtopäätös tehtiin jo viidessä päivässä

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen (kok.) arvioi Ylelle, että liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) liikenneverkkoselvitys ei olisi ollut toimiva malli.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kai Mykkäsen mielestä Anne Bernerin selvitys liikenneverkosta ei olisi ollut toimiva malli ja johtopäätösten lykkääminen olisi pidentänyt autokaupan seis-tilannetta.

– Hyvä, että johtopäätös pystyttiin tekemään jo viiden päivän päästä, koska se oli varmasti se, mihin tämä oli menossa, hän totesi Ylelle tiistaina.

Mykkäsen mukaan pitkän julkisen keskustelun käyminen osoittautui liian hankalaksi autoveron poistamisen takia. Hän arvioi, että olisi ehkä ollut järkevää pitää autoveron poistaminen pois selvityksestä tai sitten hakea hallituksen yhteistä näkemystä.

Mykkänen kertoo, etteivät ulkopuoliset kuten hallituskumppanit saaneet nähdä Bernerin selvitystä ennen viime viikkoa. Esitykseen ollut aikaa sitoutua, mutta se ei ollut Mykkäsen mielestä Bernerin tarkoituskaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)