Kääriäinen ärähtää hallitushaaveille: ”Se on itsepetosta”

Keskustan vanha isäntä Seppo Kääriäinen kehottaa Suomenmaassa pistämään jäitä hattuun keskustan ja perussuomalaisten hallitushaaveiden suhteen.

Kansanedustaja Seppo Kääräisen (kesk.) mielestä keskustan ja perussuomalaisten ei kannata harjoitella hallitusyhteistyötä ennen vaaleja.

– Puolueet menevät vaaleihin omilla ohjelmillaan ja tavoitteillaan, ja vaalien jälkeen katsotaan millaiseen yhteistyöhön on mahdollisuuksia, Kääriäinen ärähtää Suomenmaassa.

Keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen ehdotti viime viikolla, että keskustan ja perussuomalaisten tulisi alkaa valmistautua hallitusyhteistyöhön. Myös perussuomalaisten keskuudessa pidetään yllä samanlaista ajattelua.

Tämänsuuntaiset ajatukset ovat saaneet polttoainetta viimeisimmistä kannatusmittauksista, joissa keskustan ja perussuomalaiset ovat olleet kärjessä.

Kääriäinen huomauttaa, että vaaleihin on vielä kaksi vuotta aikaa ja muistuttaa, että hallitusta ei muodosteta gallupien perusteella.

– Se on itsepetosta ja vie huomion pois Suomen politiikan polttavimmista asioista, Kääriäinen toteaa Suomenmaassa.

Kääriäinen on kuitenkin samaa mieltä muiden kanssa siitä, että seuraava hallitus olisi hyvä muodostaan kolmen suuren puolueen kesken.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt