Verkkouutiset

K-citymarket Ruokakeskoon, rautakauppa ja käyttötavarat yhteen – 193 henkeä saa lähteä

Kesko yhdistelee toimialojaan voimallisesti ja vähentää konsernista 193 työntekijää.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskon käyttötavara-, rauta- ja ruokakaupan muutossuunnitelmia koskeneiden yhteistoimintaneuvottelujen piirissä oli noin 2 800 henkilöä, ja vähennystarpeeksi Kesko arvioi alun perin 230 henkeä.

Neuvottelujen tuloksena henkilöstön vähennystarpeeksi vahvistui yhteensä 193 henkilötyövuotta. Vähennyksiin sisältyvät myös mahdolliset eläkejärjestelyt ja määräaikaisten työsuhteiden päättymiset.

Kesko yhdistää käyttötavaratoimialaan kuuluvan K-citymarketin Ruokakeskoon, jolloin Keskon ruokakaupan toimiala muuttuu päivittäistavarakaupan toimialaksi.

Nykyisin erilliset rauta- ja käyttötavarakaupan toimialat puolestaan yhdistetään rauta- ja erikoiskaupan toimialaksi.

Päivittäistavarakaupan toimialajohtajaksi on nimitetty Ruokakeskon toimitusjohtaja Jorma Rauhala. Rauta- ja erikoiskaupan toimialajohtajaksi on nimetty Rautakeskon toimitusjohtaja Terho Kalliokoski.

Myös VV-Auto Groupissa ja VV-Autotaloissa on syksyllä käyty yt-neuvotteluja, jotka päättyivät jo pari viikkoa sitten. Henkilöstöä vähennettään yhtiöstä 34 henkeä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)