Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho. LEHTIKUVA/EMMI KORHONEN

Jussi Halla-aho vinoilee Kaj Turusen loikasta

Perussuomalaisten puheenjohtaja piikittelee entisiä puoluetovereitaan.

– Rotat kuulemma loikkivat uppoavasta laivasta. Tai tässä tapauksessa voidaan kai puhua sukellusveneestä, Jussi Halla-aho vinoilee Twitterissä Kaj Turusen loikasta sinisistä kokoomukseen. Halla-aho viittaa sinisten vaatimattomiin kannatuslukuihin.

Halla-aholla on sanottavaa myös sinisten puheenjohtaja Sampo Terholle, joka hävisi Halla-aholle kisan perussuomalaisten puheenjohtajakisassa. Tämä johti perussuomalaisten hajoamiseen.

– Se on taidetta, kun Sampo Terho puhuu haastattelussa likaisesta pelistä, salailusta, loikkaamisesta, luottamuksesta ja pettymyksestä, Halla-Aho tviittaa.

– Muistaakseni Terho&co loikkasivat perussuomalaisista pelastaakseen historian parhaan hallituksen ja sen mukana isänmaan. Tätä taustaa vasten olisi aika erikoista ja epäisänmaallista kaataa hallitus arvovaltasyistä, Halla-aho jatkaa viitaten Terhon puheisiin loikan vaikutuksesta luottamukseen hallituksen sisällä.

Entinen perussuomalaisten kansanedustaja Reijo Tossavainen epäili Halla-ahon Twitter-tilillä kommentissaan, että Turunen saa vielä seuraajia.

– Ennustan, että Turunen saa useita seuraajia. Turunen ynnäsi, että hänellä on kokoomuksessa parhaat läpimenomahdollisuudet seur(aavissa) eduskuntavaaleissa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt