Jussi Halla-aho. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Jussi Halla-aho: Kohu Teuvo Hakkaraisesta on härski tempaus

Puoluejohtajan mielestä vihreiden kansanedustaja sai kakkosasuntoon liittyvässä uutisoinnissa erityiskohtelua.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho arvostelee kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) asuntojärjestelyiden saamaa mediahuomiota.

Iltalehti uutisoi maanantaina, että Hakkarainen on ilmoittanut kakkosasunnokseen saunaksi rekisteröidyn kellaritilan Helsingin Taka-Töölössä.

– Aika härski tempaus oli tämänpäiväinen Hakkarais-kohu. Jos vuokrasopimuksessa lukee ”Kellarihuoneisto 1 h + tupakeittiö + sauna + varastotilaa”, kyllä se minun mielestäni kuulostaa asunnolta eikä saunalta, Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

– Mikäli kyseessä on sauna, jota ei saa käyttää asumiseen, vuokranantajan ei varmaan pitäisi käyttää sopimuksessa tällaista määritelmää.

Hänen mukaansa vihreiden kansanedustaja Olli-Poika Parviainen sai huomattavasti lempeämpää kohtelua medialta.

Tampereelta kotoisin oleva Parviainen asuu Helsingissä ollessaan Mannerheimintiellä kaksiossa, jonka vuokra on vain 230 euroa kuukaudessa. Halpaa vuokraa selittää se, että asunnon omistaa Parviaisen äiti.

Hänen arvioidaan hyötyneen järjestelystä yli 10 000 euroa vaalikauden aikana.

– Mielenkiintoista on myös se, että kun vihreiden kansanedustaja asuu puoli-ilmaiseksi äitinsä omistamassa asunnossa ja panee suurimman osan kakkosasunnon perusteella maksettavasta kulukorvauksesta taskuunsa, kyseessä on Iltalehden mukaan ”satumainen tuuri”, ei kikkailu, Halla-aho toteaa.

Aika härski tempaus oli tämänpäiväinen Hakkarais-kohu. Jos vuokrasopimuksessa lukee "Kellarihuoneisto 1 h + tupakeittiö…

Posted by Jussi Halla-aho on Monday, July 30, 2018

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt