Verkkouutiset

Jussi Halla-aho Juha Sipilälle: Kukaan ei ole vaatinut hallitusohjelman neuvottelemista uudelleen

Jussi Halla-ahon mielestä hallitusohjelmaa on noudatettava.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Juha Sipilä totesi tänään Ylen Ykkösaamun haastattelussa, ettei hallitusohjelma ole enää neuvoteltavissa.

Sipilä totesi yksikantaan, että kävi perussuomalaisten puheenjohtajakilpailussa miten kävi, on hallitusohjelma se, mistä pidetään kiinni. Samassa Sipilä totesi ehdokas Jussi Halla-ahon arvomaailman eroavan omastaan merkittävästi. …

Halla-aho vastasi Juha Sipilälle Facebook-päivityksessä. Halla-ahon mukaan kukaan ei ole vaatinut hallitusohjelman avaamista.

– Jos ihan tarkkoja ollaan, kukaan ei ole tainnut vaatia hallitusohjelman neuvottelemista uudelleen.

Halla-aho tyrmää päivityksessään pääministeri Sipilän edesottamukset maahanmuuttopolitiikassa.

– Hyvä alku olisi, että noudatetaan hallitusohjelmaa. Siellä ei esimerkiksi ole sellaista kirjausta, että houkutellaan Suomeen 30 000 irakilaista lupaamalla näille omakotitalo Kempeleestä, Halla-aho kirjoittaa ja viittaa pääministerin taannoiseen lupaukseen.

– Sen sijaan siellä on esimerkiksi kirjaus perheenyhdistämislainsäädännön kiristämisestä EU-direktiivin puitteissa. Siellä on myös kirjaus siitä, että Suomi vastustaa sitovaa taakanjakomekanismia. Kirjauksesta huolimatta tuolloinen sisäministeri Orpo ei äänestänyt mekanismia vastaan ministerineuvostossa, Halla-aho oikoo. …

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)