Juhana Vartiainen. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Juhana Vartiaisesta kokoomuksen ehdokas pormestariksi

Kansanedustaja valittiin Helsingissä yksimielisesti pormestariehdokkaaksi.

Kansanedustaja, ekonomisti ja kaupunginvaltuutettu Juhana Vartiainen on valittu pormestariehdokkaaksi Helsingin kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa. Piirikokouksen päätös oli yksimielinen.

Kokoomuksen tavoitteena on edelleen jatkaa Helsingin suurimpana puolueena, jolla on pääkaupungin pormestarin paikka.

Juhana Vartiainen on kokoomuksen toisen kauden kansanedustaja ja eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja. Koulutukseltaan Vartiainen on valtiotieteiden tohtori ja ennen politiikkaan siirtymistä hän on toiminut muun muassa VATT:n ylijohtajana.

Tuore pormestariehdokas haluaa varmistaa kestävän kasvun jatkumisen Helsingissä. Hän puhuu mielellään hyvinvoinnin rakentamisesta, ihmisten teoista sekä kaupungin luomista mahdollisuuksista.

Vartiaisen mukaan hyvinvointia syntyy, kun ihmisillä on tilaa ja vapauksia toimia, ei verottamalla nykyistäkin enemmän.

– Nykyaikainen talouskasvu on kaupunkien kasvua. Kaupungeissa ihmiset ovat lähekkäin, keksivät uusia asioita ja vievät kehitystä eteenpäin. Kestävän ja positiivisen kasvun näkymä on näkymä paremmasta. Kaikki puolueet toivovat hyviä asioita, mutta meillä kokoomuslaisilla on ymmärrys siitä, että uusi hyvä syntyy ihmisten omasta toiminnasta, Juhana Vartiainen toteaa tiedotteessa.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt