X
SULJE MAINOS

”Jokainen tilaisuus henkilöni ja saavutusteni lokaamiseen”

Euroopan parlamentin jäsen Petri Sarvamaa ihmettelee keskustan Sirkka-Liisa Anttilan puheita.

Europarlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) on kirjoittanut Maaseudun Tulevaisuuteen vastauksen kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilalle (kesk.).

Anttila syytti aiemmin MT:ssa Sarvamaata ja kokoomusta kaikkien viljelijöiden pettämisestä, kun paikkaa Euroopan parlamentin maatalousvaliokunnassa ei saatu. Hän epäili otsikolla ”Ruokameppi petti viljelijä-äänestäjänsä”, ettei oltu tosissaan eikä sitoutumista tuottajien eteen olekaan.

Petri Sarvamaa kirjoittaa otsikolla ”Anttilan lokakampanja ei lopu”. Hänen mukaansa Anttila on väärässä ja valiokuntapaikalle oli todellisuudessa kova yritys.

”Ilman sitoutumista maaseudun asiaa kohtaan en olisi noussut vaikuttajaksi valiokunnassa ja sitä kautta sylkykupiksi. …Anttilan tapa käyttää jo lähes vuoden ajan jokainen tilaisuus henkilöni ja saavutusteni lokaamiseen on eriskummallinen”, Petri Sarvamaa kirjoittaa.

Hänen mukaansa ”keskustan pakonomaiselta tuntuva tarve lähestyä politiikkaa syyttämällä ja mustamaalaamalla toisia ei vastaa käsitystäni siitä, miten yhteisiä asioitamme tulee hoitaa”.

Petri Sarvamaan mukaan hän on tehnyt selväksi halunsa nousta maatalousvaliokuntaan heti sen mahdollistavassa tilanteessa.

”Silti luulen, ettei keskusta siitäkään tulisi kiittämään”, hän otaksuu.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt