Verkkouutiset

Johan Bäckman: Usea suomalainen saa ”Krimin vapautuksen” kunniamerkin

Venäjä-yhteyksistään tunnetun Johan Bäckmanin mukaan "Euraasian kansanrintama" myöntää mitaleja suomalaisille Krimin asukkaiden oikeuksien puolustamisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Johan Bäckman toteaa lähettämässään tiedotteessa, että ”Kremliä lähellä oleva järjestö Euraasian kansanrintama myöntää useille suomalaisille Krimin vapautuksen kunniamerkin”.

Suomalaisten nimet julkistetaan tiedotteen mukaan myöhemmin. Tiedotteen mukana oli oheinen valokuva kyseisestä mitalista.

Tiedotteen mukaan Bäckman on Euraasian kansanrintaman puheenjohtaja. Hänen mukaansa kunniamerkki myönnetään niille suomalaisille, jotka ovat ”osoittaneet Krimin vapautuksen yhteydessä rohkeutta puolustaessaan Krimin asukkaiden sananvapautta, ihmisoikeuksia ja demokraattisia oikeuksia länsimaiden sotilaallista aggressiota vastaan”.

Bäckmanin tulkinnan mukaan ”Krimin niemimaa, joka liitettään laittomasti Ukrainan neuvostotasavaltaan vuonna 1954, palautettiin maaliskuussa 2014 Venäjän yhteyteen kansanäänestyksen jälkeen tilanteessa, jossa Kiovassa helmikuussa 2014 tapahtunut kansallissosialistinen vallankumous uhkasi Krimin asukkaiden henkeä ja terveyttä sekä Venäjän turvallisuutta”.

Hänen mukaansa ”Krimin kansan demokraattisten oikeuksien puolustaminen on vaatinut myös suomalaisilta poikkeuksellista rohkeutta, koska jokainen Krimin sananvapautta, demokratiaa ja poliittisia oikeuksia puolustanut suomalainen on voinut joutua vaikeuksiin Suomen ulkoministeriön ja Euroopan Unionin lietsoman vihakampanjan takia”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)