Jari Lindström. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Jari Lindström: En ole katkera

Sinisten työministeri ei kadu eroaan perussuomalaisista.

Eduskunnasta pudonnut sinisten työministeri Jari Lindström ei harmittele lähtöään perussuomalaisista puolueensa ”katastrofaalisesta” vaalituloksesta huolimatta.

– Siinä ei ole mitään seliteltävää. Minulta kysyttiin eilen ja tänään toistuvasti yksi kysymys: kaduttaako että läksit pois perussuomalaisista? Ei kaduta, Jari Lindström kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan.

– Olen johdonmukaisesti tätä toistanut siitä viikonlopusta lähtien kun asia oli itselleni selvä. Ja teen sen myös nyt. En ole millään tavalla katkera, Lindström jatkaa.

Hän kertoo olevansa kiitollinen viimeisestä kahdeksasta vuodesta kansanedustajana ja neljästä ministerivuodesta. Seuraavaksi Lindström suuntaa katseensa EU-vaaleihin.

– Mutta aion lomailla muutaman päivän ennen sitä. Ja hoitaa toimitusministerinä työni loppuun saakka. Eli siihen hetkeen kun maahan on saatu muodostetuksi uusi hallitus, Jari Lindström sanoo.

Yksikään sinisten ehdokas ei päässyt läpi eduskuntavaaleissa. Puoluesihteeri Matti Torvisen mukaan tilannetta arvioidaan maanantaina pidettävässä kokouksessa.

– Kansa on antanut tuomionsa. Jos sen mielestä perussuomalaisten hajoaminen oli virhe, pitää harkita puolueesta luopumista, Torvinen sanoi vaalituloksen selvittyä.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt