Verkkouutiset

Jari Gustafsson nimitettiin TEM:n kansliapäälliköksi

Valtioneuvosto nimitti torstaina Jari Gustafssonin työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäälliköksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jari Gustafssonin viisivuotinen virkakausi alkaa lokakuun alussa. Kansliapäällikön virkaa TEM:n perustamisesta vuodesta 2008 lähtien hoitanut Erkki Virtanen jää tuolloin eläkkeelle.

Gustafsson toimii tällä hetkellä suurlähettiläänä Suomen Pekingin suurlähetystössä. Vuosina 2009–2013 hän oli suurlähettiläänä Suomen Tokion suurlähetystössä.

Tätä ennen hän työskenteli johtokunnan varajäsenenä ja jäsenenä Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankissa Lontoossa 2007–2009, apulaisosastopäällikkönä ulkoasiainministeriössä 2003–2006, ryhmäpäällikkönä kauppa- ja teollisuusministeriössä 1998–2003, teollisuusneuvoksena Suomen OECD-edustustossa Pariisissa 1995–1998 sekä kaupallisena sihteerinä, ylitarkastajana ja kaupallisena neuvoksena kauppa- ja teollisuusministeriössä 1987–1995.

Koulutukseltaan Gustafsson on valtiotieteiden maisteri.

Kansliapäällikön tehtävänä on johtaa, kehittää ja valvoa ministeriön ja sen hallinnonalan toimintaa. Työ- ja elinkeinoministeriössä on henkilöstöä noin 520 ja koko hallinnonalalla noin 12 000.

Kansliapäällikön virkaan oli ilmoittautunut 22 henkilöä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)