X
SULJE MAINOS
SDP:n Sanna Marin (vas.), kokoomuksen Petteri Orpo ja keskustan Annika Saarikko Ylen suuressa kuntavaalikeskustelussa. Yle Areena

”Jäi mainitsematta, että hallituksen arvovalinta on velkaantuminen”

Kokoomuksen Arto Satosen mielestä SDP:n puheenjohtaja jätti jotain sanomatta Ylen kuntavaalikeskustelussa.

– Sanna Marin tuntuu olevan kovin ärhäkkäänä talouspolitiikasta kokoomuksen suuntaan. Se jäi kuitenkin mainitsematta, että nykyisen hallituksen arvovalinta on velkaantuminen!, kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen kommentoi Ylen torstai-iltaista suurta vaalitenttiä.

– Minusta tuntuu, että hän ottaa puheaikaa huutamalla väliin, Satonen twiittasi lisää.

Kansanedustaja Paula Risikko (kok.) twiittasi väittelyn jälkeen, että ”kokoomuksen ansiota on, että Suomessa on vanhuspalvelulaki”.

– Valitettavasti se Marinin puolueen johdolla vesitettiin. (Professori Teppo) Kröger toteaa Ylen tämän illan tentissä: Vanhuksille tarvitaan subjektiivinen oikeus palveluihin. Ministerit eivät kannattaneet. Harmi, Paula Risikko totesi.

Risikon mukaan ”kauhuahan ylimielistä päällehuutamista ja hallituksen totuuden säästelyä oli kuunnella. Syyllinen tuntui löytyvän edellistä hallituksista, vaikka itse ollaan nyt puikoissa, ja olivat myös aikaisemmissa”.

Hänen mielestään nimenomaan ”kaikki hallituspuolueiden jäsenet huusivat toistensa päälle totuutta säästellen”.

Kokoomuksen Timo Heinosen mukaan vanhuspalvelulakia koskeva kova syytös väittelyssä oli totta.

– Demarit Sanna Marin johdolla pettivät rumasti #vanhustenhoito lupaukset ja tilanne vain mennyt huonommaksi. Vastenmielistä, että tällä voitettiin vaalit ja sitten sysättiin ikäihmiset syrjään, Heinonen twiittaa.

 

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt