ISIS:n hyytävä opaskirja paljastaa maailmanlopun vision: Näin muslimien armeija tuhoaa Euroopan

ISIS-järjestön opaskirjassa kerrotaan jihadistien viimeisestä taistelusta.

Brittilehti Daily Star on tutustunut ISIS-jihadistien 100-sivuiseen opaskirjaan, jossa kerrotaan terroristijärjestön maailmanlopun visiosta ja tärkeimmistä opeista.

Kirjan nimi on ”Mustia lippuja Roomasta”. Verkkouutiset on kertonut aiemmin järjestön propagandasiiven samasta aiheesta laatimasta rankasta uhkausvideosta tässä.

Mitä ilmeisimmin propagandatarkoituksiin laaditussa opaskirjassa ennustetaan maailman loppumista viimeiseen taisteluun, jonka voittajiksi nousevat ISIS:n taistelijat.

Maailmanlopun kerrotaan alkavan lännen, Iranin ja Venäjän välille syttyvästä kolmanteen maailmansotaan johtavasta konfliktista. ISIS:n kirjassa lännen sanotaan voittavan, mutta jäävän haavoittuvaiseksi ja alttiiksi hyökkäyksille.

”He (länsi) tietävät ennustusten perusteella, että Rooma on Islamilaisen valtion (nimitys ISIS-järjestölle) seuraava kohde”, kirjassa sanotaan.

ISIS ennustaa lännen 100 000 miehen armeijan saapuvan ”80 lipun kanssa Syyrian Dabiqiin”.

”Siellä alkaa suuri Malhama, eli maailmanloppu”, kirjassa kerrotaan.

Dabiqin kylän merkitys ISIS:lle on suuri juuri sen keskeisten opinkappaleiden vuoksi. Syyrian pohjoisosassa sijaitseva kylä oli kesällä 2014 kiivaiden taistelujen kohde, ja ISIS laittoi kaikkensa sen valtaamiseen. Sotilaallisesti kylä on kuitenkin merkityksetön.

ISIS:tä tutkineen kirjailija William McCantsin mukaan Dabiq on islamille samaa kuin Armageddon kristinuskossa. ISIS on nimennyt myös lehtensä Dabiqiksi. Verkkouutiset on kertonut asiasta muun muassa tässä.

Satoja salaisia taistelijoita

ISIS:n kirjan mukaan länteen matkanneet ISIS-jihadistit nousevat kapinaan ja alkavat heikentää Eurooppaa sisältä päin samalla, kun roomalaiset (ISIS:n nimitys länsimaalaisille sotajoukoille) saapuvat Syyriaan viimeistä taistelua varten.

“Kukaan ISIS:ssä tai lännessä ei ole epäillyt, etteikö joitakin näistä koulutusleireillä olleista lähetettäisi takaisin Eurooppaan muodostamaan omia salaisia solujaan, joiden avulla he voivat jatkaa jihadia ja kostaa lännen miehityksen muslimimaissa”, kirjassa todetaan.

Heitä nimitetään ”nukkuviksi” taistelijoiksi, jotka voidaan aktivoida ISIS:n johtajan Abu Bakr al-Baghdadin käskystä.

“He luulivat, että ulkomaalaisten taistelijoiden paluu Eurooppaan tapahtuisi paljon myöhemmin, mutta itse asiassa jo muutama sata koulutettua taistelijaa on palannut salassa.”

Kirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka Euroopan maihin perustetaan salaisia tukikohtia terroristeille.

”He liittävät joukkonsa, aseensa ja strategiansa ja yhdistyvät muihin muslimiryhmiin. Viimeinkin on olemassa iso kansallinen muslimitaistelijoiden armeija”, kirja ennustaa.

Propagandakirjassa maalataan kuva siitä, kuinka Euroopasta nousevat armeijat ”murtavat rajoja, kunnes ne saavuttavat Pohjois-Rooman”. Italiaan aiotaan iskeä kaikista suunnista.

ISIS ennustaa, että ”Antikristus saapuu” seitsemän kuukautta sen jälkeen, kun Rooma on vallattu.

Kommentit