X
SULJE MAINOS

Isisiä tukevat mielenosoittajat vaativat kuolemaa juutalaisille

Juutalaisten asiaa ajava ihmisoikeusjärjestö Simon Wiesenthal -keskus on järkyttynyt Hollannissa järjestetyistä Isis-järjestöä tukevista mielenosoituksista.

Simon Wiesenthal -keskus on järkyttynyt Hollannissa järjestetyistä Isis-järjestöä tukevista mielenosoituksista, joita Hollannin viranomaiset eivät ole estäneet, kertoo Newsweek.

Heinäkuussa järjestettiin kaksi mielenosoitusta, joissa ilmaistiin tukea islamistiliikkeelle. Mielenosoittajat vaativat muun muassa viemäreissä asuvien likaisten juutalaisten surmaamista.

Ensimmäinen mielenosoitus järjestettiin 4. heinäkuuta ja toinen 24, heinäkuuta.

Simon Wiesenthal -keskuksessa työskentelevä tohtori Shimon Samuels lähetti Hollannin pääministerille kirjeen, jossa hän pyysi pääministeriä hylkäämään luvan vastaavanlaisille mielenosoituksille, mikäli sellaisia aiotaan järjestää lisää.

– Eilen mielenosoittajat vaativat arabiaksi ja hollanniksi viemäreissä asuvien juutalaisten surmaamista, Samuels kertoi juutalaiselle Algemeiner-lehdelle seuraavana päivänä toisen mielenosoituksen jälkeen.

Israelilla on käynnissä sotilasoperaatio Gazassa. Operaation tavoitteena on saada loppumaan Gazasta kohdistettu rakettituli Israelin puolelle.

– Tällä mielenosoituksella ei ole paljokaan tekemistä Gazalle osoitetun solidaarisuuden kanssa. Se on suunnattu yksiselitteisesti juutalaisia vastaan.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt