Tekninen vika koski joitakin Finnairin lentoja maanantain ja keskiviikon välisenä aikana. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

IS: Finnairin outo jättiveloitus vei matkustajan pankkitilin miinukselle

Matkustajalta veloitettiin langattoman internetin käytöstä yli 1300 euroa.

Etelä-Koreaan matkalla ollut mies kertoo Ilta-Sanomille, että Finnairin veloitus langattoman internetin käytöstä lennolla ”pilasi hänen matkansa totaalisesti”.

Hän kertoo lentäneensä maanantaina 20.5. lennolla AY41 Souliin ja ostaneensa 3 tunnin netin pankkikortilla hintaan 11,95 euroa. Summa oli veloitettu hänen kortiltaan kuitenkin 112 kertaa, mikä tarkoittaa, että hänen tililtään lähti 1338,40 euroa.

– Nyt olen ulkomailla Etelä-Koreassa ja tilini on miinuksella Finnairin veloitusten takia, mies kertoo IS:lle.

− Matkani on nyt totaalisen pilalla koska tilini miinuksella ja korttia en voi enää käyttää. Onneksi minulla on käteistä niin, että saan ruokaa, hän lisää

Hän sanoo selvitelleensä asiaa toista päivää. Mies kertoo, että Finnair lähetti asiasta kaksi päivää myöhemmin yleisen sähköpostin, jossa yhtiö pahoitteli mahdollista ylimääräistä veloitusta.

– Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta. Tekninen häiriö havaittiin tänään ja korjattiin välittömästi, Satu Haataja Finnairin viestinnästä kommentoi IS:lle.

Hänen mukaansa vika koski joitakin Finnairin lentoja maanantain ja keskiviikon välisenä aikana. Rahat palautetaan mahdollisimman nopeasti automaattisesti kaikille asiakkaille, joita on veloitettu useaan kertaan.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt