Asunnon matalan lähtöhinnan taustalla on usein remonttitarve tai syrjäinen sijainti. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

IL: Kahdeksan yhdellä eurolla myytävää kotia

Tarjouksien perusteella myytävien kohteiden kunnossa voi olla toivomisen varaa.

Kaukana elinvoimaisista kaupunkialueista ja palveluista sijaitsevien asuntojen myynti on käynyt viime vuosien aikana yhä haastavammaksi.

Iltalehti kertoo kahdeksasta kohteesta, joiden lähtöhinta on vain yhden euron tai joilla ei ole ollenkaan lähtöhintaa.

Esimerkiksi Nakkilassa on myynnissä vuonna 1989 valmistunut omakotitalo saunalla, takkahuoneella ja omalla hevostallilla. Kohteen matalaa hintaa selittää osaltaan vesivahinko, jonka vuoksi lattiat on avattava remontissa.

Huittisten Sammussa on myynnissä keskeneräinen hirsitalo, jonka yhteydestä löytyy myös sininen varastorakennus.

Kemiönsaaren kunnasta on listattuna eniten tarjoavalle 1800-luvun kalustettu omakotitalo, johon kuuluu myös neljä hehtaaria viljelysmaata ja noin 15 hehtaaria metsämaata.

Ilman lähtöhintaa myytäviä asuntoja löytyy myös muualta kuin maaseutumaisilta alueilta, esimerkiksi Joutsan keskustasta.

Pomarkussa sijaitsevan purkukuntoisen asuinrakennuksen hinnaksi on merkitty yksi euro Etuovi.com-palvelussa. 1,1 hehtaarin kattavaan, tarjousten perusteella myytävään kohteeseen sisältyy myös suuri vanha navetta ja traktorihalli.

Tarjouksien perusteella myydään myös Pyhäjoen keskustassa sijaitseva pappila, kosteusvaurioinen omakotitalo Huittisissa ja 1920-luvun talo Kemiönsaaressa.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt