Verkkouutiset

HUSin toimitusjohtaja Juha Tuominen. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

HUS:n johtaja: Myöhäiset ravintolaillat avaisin viimeisenä

Sairaanhoitopiirin Juha Tuomisen mukaan ne ovat koronan merkittävin riskipaikka.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lääkärilehdessä pohditaan, millaista koronariskiä yhteiskunnassa ollaan valmiita sietämään.

HUSin toimitusjohtaja Juha Tuominen kysyi jo viime vuoden lopulla ”saako ajatella, että sairaaloissa voi olla koronapotilaita ilman, että koko yhteiskunta pitäisi sulkea”.

Nyt Juha Tuominen sanoo, että edessä on sopeutuminen jonkinlaiseen koronan taustailmaantuvuuteen ja samaan aikaan tarkkaavuuteen on syytä.

– Valmiutta tulee kyetä nostamaan nopeasti, jos tulee takapakkia, HUSin Juha Tuominen sanoo Lääkärilehdelle.

Myöhäiset ravintolaillat ovat hänen mukaansa taudille riskipaikka, jonka hän avaisi rajoituksista viimeisinä.

– Ihmiset eivät noudata ohjeita kovin hyvin alkoholia nautittuaan.

Tuomisen mielestä varautumissuunnitelmat pitää päivittää kattamaan paremmin erilaisten tarvikkeiden hankinta ja varastointi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)