Verkkouutiset

Hirvisaari hakee tukea kiväärijärjestöltä – videolla verrataan syyttäjää jo Staliniin

"Koska minä olen niin vahvoilla tässä jutussa, olen satavarma että koko mediakenttä vaikenee."
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja James Hirvisaari (m.) jatkaa kampanjaansa valtakunnansyyttäjäNvirastoa vastaan. Hirvisaari jakaa Twitterissä linkkiä Kansallisen kiväärijärjestön (NRA Finland) videoon, jossa arvostellaan virastoa.

Videolla – jonka otsikko on ”Poliittisesti ohjattu syyttäjänlaitos” – järjestön puheenjohtaja Runo K. Kurko arvostelee syyttäjänlaitosta.

– Mielenkiintoiseksi on tehnyt tämän asia, että tässä ei voi välttyä vaikutelmalta, että valtakunnansyyttäjän virasto muistuttaa aika paljon Stalinin aikaista Vyshinskin johtamaa virastoa, joka oli vastuussa monista asioista Baltian maissa, Puolassa, ja Vyshinski oli myös Nürnbergin oikeudenkäynnissä esiintyvänä henkilönä, Kurko sanoo videolla.

Video on julkaistu 19.10.2013, siis ennen tuoreinta Hirvisaaren blogista aloitettua esitutkintaa.

Valtakunnansyyttäjä selvittää parhaillaan, onko Hirvisaari syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan blogikirjoituksessaan vuosi sitten. Kirjoitus käsitteli raiskauksia.

– Koska minä olen niin vahvoilla tässä jutussa, olen satavarma että koko mediakenttä vaikenee, Hirvisaari kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)