X
SULJE MAINOS
LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Handelsbanken vetäytyy Suomesta

Pankki mainitsee syyksi lisääntyvän sääntelyn.

Suomessa vuodesta 1985 lähtien toiminut Handelsbanken ilmoittaa vetäytyvänsä maasta.

– Lisääntyvä sääntely vaikeuttaa synergiahyötyjen löytämistä ja edellyttää pankeilta sekä keskushallintoa että maakohtaista infrastruktuuria. Myös asiakkaat haluavat yhä nopeammin kehittyviä digitaalisia palveluja, jotka soveltuvat paikallisiin olosuhteisiin. Globaalit ratkaisut eivät enää tuo asiakkaille samaa lisäarvoa kuin aikaisemmin, perustellaan pankin lehdistötiedotteessa.

Liiketoiminta jatkuu Suomessa kuitenkin ennallaan eikä muutoksia ole toistaiseksi luvassa.

– Asiakaspalvelumme ja uusasiakasmyyntimme jatkuvat ennallaan, eikä nyt käynnistyvä liiketoimintojen myynti vaikuta asiakkaisiimme. Jatkamme liiketoimintaamme normaalisti. Huolehdimme asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta saavutettavuudesta koko prosessin ajan. Uskon vahvasti siihen, että asiantunteva neuvonta ja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin keskittyvä palvelu ovat jatkossakin menestyksen ytimessä, sanoo Handelsbankenin Suomen maajohtaja Hanne Katrama.

Handelsbankenilla on Suomessa 27 pankkikonttoria ja noin 600 työntekijää. Suomen Pankin mukaan sen markkinaosuus luottolaitosten joukossa on ollut kolmesta viiteen prosenttia.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt