Verkkouutiset

”Hän rakastaa presidenttiä, presidentti häntä” – Clinton sai niskaansa viiltävän syytöksen

Tiukka vääntö ääneistä näkyy demokraattien kampanjassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattien presidentinvaalien esivaali kuumenee. Sosialistina itseään pitävän Bernie Sandersin ja Hillary Clintonin taisto on ennakoitua tasaisempaa, mikä näkyy kovenevana julkisena nokkapokkana.

Tuorein väittely syntyi istuvan presidentin Barack Obaman käyttämisestä vaalikamppailun välineenä. Sanders syytti Clintonia taktisesta mielistelystä,

– Hillary Clinton on nyt yrittämässä syleillä presidenttiä niin tiukasti kuin mahdollista. Kaikki mitä hän tekee, on ihmeellistä. Hän rakastaa presidenttiä, presidentti rakastaa häntä. Ja me tiedämme, mistä on kysymys. Siitä, että yritetään voittaa afroamerikkalaisten äänet, joissa presidentti on ollut vahva, Sanders sanoo sunnuntaina julkistettavassa haastattelussa, josta Guardian julkisti ennakkotietoja,

Hillary Clinton vastasi Twitter-tilillään.

”Tulokset puhuvat puolestaan. Ajatus, että tuki hänelle (presidentille) on juoni voittaa mustia ääniä, on hämmentävä.”

Demokraattien kaksinkamppailu sähköistyy lauantaina, kun Nevadan osavaltiossa on puolueen vaalikokoukset. Aiemmin on arvioitu, että Nevadasta alkaisi Clintonin voittokulku, koska hänellä pitäisi olla mustien ja latinojen tuki. Gallupien mukaan Clintonilla on kuitenkin vain niukka johto Nevadassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)