Verkkouutiset

”Hän nostaa Raamatun korkealle ilmaan ja valehtelee kuin koira”

Donald Trumpin mukaan kristilliset republikaanit ovat punninneet hänen vastaehdokkaansa Ted Cruzin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Liikemies Donald Trump jatkoi USA:n Nevadan vaalikokousten alla kovaa kielenkäyttöään vastaehdokkaistaan. Trumpin pääkohteena nyt on ollut senaattori Ted Cruz.

Ted Cruz nostaa Raamatun korkealle ilmaan ja sitten valehtelee kuin koira – yhä uudestaan ja uudestaan! Evankeliset (kristityt) Etelä-Carolinassa pääsivät hänestä perille ja sanoivat ei!, Donald Trump kirjoittaa alla näkyvässä twiitissään.

Trump on haastatteluissa kiitellyt toista pahinta kilpailijaansa Marco Rubiota, joka ”antoi suojaa” niin ikään nimittämällä Cruzia valehtelijaksi. Rubio syytti Cruzia hänen puheensa tahallisesta väärin sanoittamisesta videolle ja sai aikaan potkut Cruzin kampanjan vetäjälle.

Las Vegasin suurtilaisuudessaan Donald Trump sanoi Ted Cruzin olevan ”sairas” ja ”kaverissa olevan jotain vikaa”.

Ted Cruzin kampanja kommentoi takaisin, että Trump on kuin ”turhautunut lapsi, joka turvautuu nimittelyyn”. Cruzin mukaan Trump ei ole todellinen konservatiivi ja heidän mainoksensa asiasta ovat oikeassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)