Asiakkaat voivat siirtää matkustuspäiväänsä tai saada lipun hinnan takaisin. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Finnair peruu Manner-Kiinan lennot talvikauden loppuun asti

Perumisten syynä on koronavirustilanteen vaikutus lentojen kysyntään.

Finnair peruu lentonsa Pekingin Capital-lentoasemalle ja Shanghaihin 1.-28.3.2020 eli talvikauden loppuun asti, koska koronavirusitilanne vaikuttaa tilapäisesti lentomatkustuksen kysyntään Kiinan ja Euroopan välillä.

Finnair peruu myös Hongkongin reitiltään yhden päivittäisen vuoron 1.-28.3.2020 väliseltä ajalta. Maaliskuun ajan Finnair lentää Hongkongiin päivittäin vain yhden vuoron kahden sijaan.

Finnair on jo aiemmin kertonut Nanjingin, Peking Daxing-lentoaseman ja Guangzhoun lentojensa perumisesta maaliskuulta vähentyneen kiinalaisten ryhmämatkakysynnän vuoksi.

Asiakkaat, joiden lennot on peruttu, voivat siirtää matkustuspäiväänsä tai saada lipun hinnan takaisin ottamalla yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun.

Finnair kertoi jo tulostiedotuksensa yhteydessä 7. helmikuuta, että koronaviruksen suora taloudellinen vaikutus on vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä suhteellisen rajallinen myös siinä tapauksessa, että Manner-Kiinan lennot jouduttaisiin perumaan ensimmäisen neljänneksen loppuun asti.

Eilen uutisoitiin Finnairin aloittavan 600 kaukoliikennelentäjää koskevat yt-neuvottelut koronaviruksen vuoksi. Neuvotteluissa arvioidaan tarvetta lentäjien lomautuksille.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt