Ex-meppi: Helsinki myi vakoojalle ja valtioterroristille kiinteistön keskustasta

Esko Seppänen sanoo, että meritullikasarmia ei pitäisi myydä juutalaisjärjestölle.

Entinen europarlamentaarikko Esko Seppänen (vas.) arvostelee Helsingin kaupungin päätöstä myydä vanha meritullikasarmi kulttuurijärjestö Chabad Lubavitchille. Seppäsen mielestä ortodoksijuutalaisten järjestö saattaa vakoilla Suomea, koska se toimii lähellä Israelin salaista palvelua Mossadia.

– Tälle kansainvälistä rahoitusta nauttivan yhdistyksen Suomen osastolle on Helsingin kaupunki myymässä kiinteistön sen jäsenten kulttuuriharrastuksia – ja myös mahdollista järjestön harjoittamaa synagogatoimintaa varten – Suomen paraatipaikalta presidentin linnan ja valtioneuvoston välittömästä läheisyydestä, Seppänen kirjoittaa blogissaan.

Myytävä meritullikasarmi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 3.

Seppänen sanoo, että Chabadilla on yhteyksiä vakoiluun.

– Entisen meritullikamarin kiinteistö tarjoaa loistavan sijainnin esimerkiksi Suomen valtion teleyhteyksien salakuunteluun ja viestien kaappaamiseen siihen tapaan kuin Oslossa joku tuntematon taho oli vakoillut kaupungin keskustan teleliikennettä.

Seppäsen mielestä Mossad edustaa ”valtioterrorismia ja on siinä lajissa ehdottomasti maailman huippua”. Tästä syystä meritullikasarmista tulee jatkossa houkutteleva kohde myös Israelin-vastaisille terrori-iskuille, hän sanoo.

Chabad ilmoittaa verkkosivuillaan edistävänsä juutalaisuuden asiaa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt