X
SULJE MAINOS
Maastopalojen arvioidaan vaativan vielä paljon töitä. LEHTIKUVA / AKI PAAVOLA

”Ei voi kun hattua nostaa” – yritys auttoi Kalajoen paloissa eikä laskuta euroakaan

Pelastusjohtaja kiittelee vuolaasti rautiolaisyritystä.

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Jarmo Haapanen suitsuttaa Twitterissä rautiolaisia avusta Kalajoen palojen sammutustöissä.

Ei voi kuin hattua nostaa, nöyrästi kumartaen kiittää Raution kylän asukkaiden ja yritysten upeaa yhteisöllisyyttä! Lämmin kiitos, hän tviittaa.

Erityismaininnan saa paikallinen malminetsintään ja timanttikairaukseen erikoistunut Oy Kati Ab. Haapasen mukaan yritys antoi runsaasti apua sammutustöihin ja ilmoitti tänään, ettei se aio laskuttaa avustaan mitään. Pelastusjohtaja kertoo, että yrityksellä olisi oikeus periä maksut antamastaan työvoima-, kone- ja toimitila-avusta.

– Oy Kati Ab:ltä oli sammutustöissä mm. kaivuri, 2 traktoria, pyöräkuormaaja, lavetti, 4 kpl suurtehopumppuja, mönkijöitä, välisäiliöitä sekä noin 10 henkilökuntaan kuuluvaa. Lisäksi käyttöömme annettiin lepotilaksi rivitalohuoneisto, huoltotiloiksi kaksi teollisuus- ja korjaamohallia, niiden hydrauliikkavaraosat ja -asentajat! Aivan upeaa yhteiskuntavastuuta ja -vastuullisuutta, Jarmo Haapanen toteaa.

Hän mainitsee lisäksi paikallisen hakkuupalvelun.

– Tämän lisäksi rautiolainen hakkuupalvelu Okkonen on ilmoittanut, että heidän motostaan ei laskua liioin tule! Se oli käytössämme lähes 24/7 noin 3 vuorokautta, pelastusjohtaja kertoo.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt