Marja-Leena Leppänen siirtyy perussuomalaisista sinisiin. LEHTIKUVA / KIMMO MÄNTYLÄ

E-S: Marja-Leena Leppänen jättää PS:n

Perussuomalaisten naisten varapuheenjohtaja siirtyy sinisiin.

Perussuomalaisten naisten pitkäaikainen puheenjohtaja Marja-Leena Leppänen jättää perussuomalaiset. Hän kertoo siirtyvänsä sinisiin. Asiasta uutisoi Etelä-Saimaa.

Leppänen on nykyisin perussuomalaisten naisjärjestön varapuheenjohtaja. Hänen mukaansa eropäätöksen taustalla on perussuomalaisten naisjärjestön nöyryyttävä ja ala-arvoinen kohtelu viime aikoina.

− Puolueen johto ilmoitti ennen joulua, että se mahdollisesti jäädyttää puolueen naisjärjestön puoluetuen maksamisen ja käyttää rahat vaalimainontaansa, vaikka puoluetuesta viisi prosenttia on lain mukaan kiintiöity puolueiden naisjärjestöille. Huolimatta siitä, että puolueen ikävä hanke ei onnistunut, paha maku jäi suuhun, Leppänen sanoo.

Hänen mukaansa perussuomalaiset muuttui vuonna 2017 tapahtuneen hajaannuksen jälkeen. Leppänen sanoo, että puolueen julkinen agenda on merkittävästi yksipuolistunut.

− Monet ihmiset ovat selkeästi muukalaisvihamielisiä, ja en pidä siitä. Suomen ongelmat eivät ratkea pelkällä maahanmuuttajien haukkumisella.

Sinisiin siirtyvä Leppänen sanoo, että uudessa puolueessa jatkuu alkuperäinen perussuomalainen ja SMP:n aatemaailma, joka houkutteli hänetkin politiikkaan.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt