X
SULJE MAINOS
Kansanedustaja Ilmari Nurminen. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

SDP: Hallituspuolueiden korjaukset sote-esitykseen nyt valmiita

Sosiaali- ja terveysvaliokunta kokoontuu tänään perjantaina aamulla.

SDP:n kansanedustajat eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnassa kertovat, että hallituspuolueet ovat löytäneet sovun sote-esitykseenn tehtävistä korjauksista.

– Hallituspuolueiden fiksaukset sote-esitykseen ovat nyt valmiit. Huomenna jatketaan sote-valiokunnan kanssa uudistuksen käsittelyä. Maaliviivoilla ollaan, kansanedustaja Ilmari Nurminen (sd.) kertoi Twitterissä ennen puolta yötä.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnalle on merkitty kokous alkamaan tänään perjantaina kello 8.15.

Myös mansanedustaja Aki Lindén (sd.) kertoi eilen illalla Demokraatille, että sote etenee nyt vauhdikkaasti.

– Asiat, jotka eilen saatettiin sosiaali- ja terveysvaliokunnan hallituspuoleiden keskuudesta sote-ministeriryhmän ratkaistavaksi on tänään saatu ministeriryhmässä ratkaistuksi, Lindén kertoi.

Helsingin Sanomat uutisoi eilen, että sote-valiokunta perui yllättäen kokouksensa, koska hallituspuolueilla oli erimielisyyttä valiokunnan laeista työstämän mietinnön sisällöstä.

– HS uutisoi, että julkisomisteisten yhtiöiden asema olisi ollut pöydällä. Se ei pitänyt paikkaansa. Asia on jo ratkaistu ja siinä ei ollut mitään poliittista erimilisyyttä. Juridisesti esitys on tehty niin että yhtiöt jatkavat. Tämän yhtiöt ovat myös kuitanneet, Nurminen kertoo.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt