Burger King Tallinkin Megastar-aluksella. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Burger Kingin kiusakampanja: Ruoan voi tilata McDonalds’iin

Tilaus kuljetetaan ilman toimitusmaksua.

Burger Kingin ja McDonald’sin toisilleen vinoilu on tuttua maailmalta. Suomessa katukuvaan on ilmestynyt ulkomainoksia, joissa Burger King ilmoittaa ilmaisesta toimituksesta, mutta vain kuuteen tarkkaan määriteltyyn osoitteeseen.

Osoitteet sijaitsevat McDonald’s-ravintoloiden pihoissa ympäri Helsinkiä. 29.6.-1.7.2020 välisenä aikana näihin sijainteihin voi ravintoloiden aukioloaikoina woltata ruoat Burger Kingistä ilman kuljetusmaksua.

– Helsingissä on edelleen monta kaupunginosaa, joista löytyy McDonald’s, mutta ei Burger Kingiä. Tämä on traagista – olemme jo pitkään surreet sen asiakkaan kohtaloa, joka kulkee esimerkiksi Herttoniemessä tai Vallilassa ja alkaa himoitsemaan liekitettyä burgeria. Nyt saadaan viimein tolkku tähänkin asiaan, Suomen Burger Kingin Brand Manager Kaisa Kasila julistaa Burger Kingin tiedotteessa.

Vastaavanlaisia kepposkampanjoita on nähty pikaruokaketjujen välillä aikaisemminkin. Aiemmin tänä vuonna Burger King toi Suomeen kampanjan, joka retosteli säilöntäaineista luopumisella. Mainoksissa käytettiin kuvina muun muassa homeisia hampurilaisia.

Briteistä viimeisimpänä muistetaan Burger Kingin ilmoitus, että jokaisen heidän kuvaamansa Whopper-hampurilaisen takana on jo pidempään ollut Big Mac -hampurilainen. Kampanjan taustalla oli naljailu McDonald’sin suosikkihampurilaisen pienemmästä koosta.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt