X
SULJE MAINOS
Pääministeri Sanna Marin ja SDP:n ryhmäjohtaja Antti Lindtman. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Antti Lindtman kiistää huohottavansa Sanna Marinin niskaan

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja oikoo kolumnistin väitteitä.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on katsonut tarpeelliseksi korjata Iltalehden kolumnistin, toimittaja Sanna Ukkolan kolumnissaan esittämää näkemystä.

Ukkolan kolumni on otsikoitu: Lindtman huohottaa jo Sanna Marinin niskaan, Saarikko hymyilee taustalla.

– No en huohota kenenkään niskaan. Teemme (pääministeri) Sanna Marinin kanssa hyvää yhteistyötä suomalaisten parhaaksi ja hallituksen onnistumisen hyväksi, Antti Lindtman vastasi Ukkolalle Twitterissä.

Ukkola kirjoitti kolumnissaan, että SDP:n kuntavaalitulos oli historiallisen heikko, ja Antti Lindtmanin kommentit vaali-iltana kertoivat puolueen sisällä vallitsevasta hajaannuksesta.

”Puolueessa on voimia, jotka haluavat Marinin syrjään ja Lindtmanin hänen tilalleen, ja sen tietää myös Lindtman itse. Hän ilmaisi vaali-iltana pettymyksensä vaalitulokseen ja arveli, että Marinin ympärillä käyty ateriakohu saattoi siihen vaikuttaa”, Ukkola kirjoitti.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jani Mäkelä reagoi välittömästi Lindtmanin kommenttiin.

– No voi harmi kun menit kiistämään ja pilaamaan ilon kaikilta, jotka odottivat sinun myöntävän niskaan huohottamisen. Niitä on varmasti paljon, Jani Mäkelä lohkaisi.

Lindtman hävisi Marinille pääministerin paikan yhdellä äänellä SDP:n puoluevaltuustossa joulukuussa 2019, kun SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne oli joutunut eroamaan pääministerin paikalta.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt