Anarkisti: Jos jotain leikataan, niin Stubbilta pää

Anarkisti Suvi Auvisen mielestä Alexander Stubbista tulee seuraava pääministeri ja häntä tulisi kohdella sen mukaisesti.

Anarkisti Suvi Auvisen mielestä on selvää, että Alexander Stubbista tulee kokoomuksen puheenjohtaja ja seuraava pääministeri. Hänen mukaansa pääministerikilpa on puhdasta sirkusta.

”Tästä syystä Alexander Stubb voikin ladella kamalia ehtojaan valtiontaloudelle jo ennen virallista valintaansa. Stubb tietää, ettei hänen tielleen nouse kukaan tai mikään. Hakematta nousee mieleen itänaapurin Putin-Medvedev -kuvio suomalaistettuna”, hän kirjoittaa blogissaan.

Suvi Auvisen mielestä kokoomus harjoittaa ”luonnonvalintaa”, jonka luonnollinen päätepiste on se, että jäljellä on vain ”hyvistä suvuista” tulevia porvareita, jotka kättelevät toisiaan siivosti ja juhlivat kabineteissaan voittoaan.

Auvinen viittaa viime vuonna levitettyyn ”Jos jotain leikataan, leikataan Jyrkiltä pää”-julisteeseen. ”En yllytä ketään rikokseen, enkä ylipäätään usko päiden leikkaamisen soveltuvan erityisen hyvin 2010-luvun suomalaiseen poliittiseen toimintakulttuuriin. Ehdotan kuitenkin, että me tämän hetken kapinatyöläiset päivitämme sloganimme, muistamme kuka on todellinen vihollinen ja ryhdymme toimiin, jottei Stubb lakeijoineen saa lakaistua meitä pois maan päältä – ainakaan ilman raivokasta vastarintaa”, hän kehoittaa.

Suvi Auvinen on freelancer-toimittaja, joka on kirjoittanut mm. Tulva ja Voima -lehtiin.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt