Puoluekokouksessa valitettiin triggeröitymisestä, pulinasta ja sukupuolittuneesta kielestä. Youtube

”Aistien ylikuormitus” – USA:n demareiden oudot puheet animoitiin

Demokraattisten sosialistien puoluekokouksen sananvaihtoa ihmetellään.

USA:n demokraattisten sosialistien puoluekokouksessa Atlantassa elokuun alussa käytiin kokouskeskusteluja, joiden videot lähtivät netissä viraaliksi. Ne ovat innostaneet tekemään jopa South Park -animaatiosarjaa hyväksi käyttäneen videon, joka niin ikään näkyy alla.

Kokouksessa ensin miesedustaja, joka esittäytyi he/him-termeillä, pyysi työjärjestyspuheenvuoron (point of personal privilege) ja sanoi guys-sanan.

– Haluan vain sanoa, että voisimmeko pitää pulinat minimissä? Olen yksi henkilöistä joka on hyvin, hyvin altis aistien ylikuormittumiselle, edustaja vetosi.

– Kiitos toveri, puheenjohtaja kiitti.

Salista nousi toinen edustaja pyytäen työjärjestyspuheenvuoroa. Hän esitti voimakkaan valituksen siitä, että oli käytetty sukupuolittunutta kieltä (guys-sana).

Ensimmäinen puhuja pyysi uuden puheenvuoron. Hän sanoi aistien ylikuormittumisen koskevan tuplasti välihuutelua ja salissa kuhisemista, ”joka myös triggeröi ahdistustani”.

– Toverillisuus ei ole vain, tiedättehän, että pidetään asiat sivistyneinä tai mitä hyvänsä. Se on sitä etteivät ihmiset triggeröidy, ja niin ettei se vaikuta heidän suoritukseensa kokousedustajana. Okei?, edustaja vetosi.

Kokousedustajat nostivat käsiään ja heiluttivat niitä taputtamisen merkiksi.

Alla ylimpänä olevalla Youtube-videolla kolmas edustaja antoi ohjeet nostaa käsiä taputtamisen sijaan, ”joka on hyvin tärkeää”. Hän myös kehotti varustautumaan oikeistolaisiin provokaattoreihin ja ohjeistaa olemaan puhumatta poliiseille.

– Meillä on myös hiljaisia huoneita saatavilla, on valikoima mahdollisuuksia.

EDIT: Poistettu viittauksia South Park -animaatiosarjaan.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt