Verkkouutiset

”Aikovatko perussuomalaiset lyöttäytyä yhteen avoimesti rasististen poliitikkojen kanssa?”

Aikovatko perussuomalaiset lyöttäytyä EU-parlamentissa yhteen avoimesti rasististen poliitikkojen kanssa, kysyy RKP:n varapuheenjohtaja Päivi Storgård?
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Päivi Storgårdin mielestä ihmisten on saatava tietää, minkä puolesta he oikein äänestävät.

– Tähän asti ei yksikään johtava perussuomalainen poliitikko ole osannut antaa vastausta siihen, mihin puolueryhmään he liittyvät toukokuun vaalien jälkeen. Osoittaa melkoista asiantuntemattomuutta, kun ei tiedä, kenen kanssa tekisi yhteistyötä – tai sitten on silkkaa epärehellisyyttä jättää kertomatta perussuomalaisten tulevien kumppanien nimet, hän sanoo.

– Koskaan 1930-luvun jälkeen Euroopassa ei ole ollut näin paljon muukalaisvihamielisiä päättäjiä kuin nyt, Storgård jatkaa.

Hän kysyy, aikovatko perussuomalaiset Marine Le Penin äärioikeistolaisen Kansallisen rintamaan tai Geert Wildersin anti-islamilaisen Vapauspuolueen yhteistyöpuolueeksi?

– Missä on perussuomalaisten poliittinen koti Euroopassa, Storgård kyselee ja toteaa, että vaaliuurnilla on paras olla tarkkana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)