Verkkouutiset

150-vuotisjuhlat terrorismiuhan alla – ISIS varoitti, poliisi raskaasti aseissa

Isis on nimennyt Kanadan ja Yhdysvallat mahdollisiksi terrorikohteikseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kanadassa juhlitaan viikonloppuna 150-vuotiasta liittovaltiota. Maan turvallisuusviranomaiset ovat valmistautuneet huolellisesti mahdolliseen terroriuhkaan, kertoo Daily Caller.

”Katukuvassa näkyy poliiseja raskaasti aseistautuneina. Tarkoitus ei ole säikäyttää ketään, mutta meidän on oltava valmiudessa”, sanoo Ottawan poliisin tiedottaja Chuck Benoit.

CTV Newsin kertoman tiedon mukaan terroristijärjestö Isis on nimennyt Kanadan Yhdysvaltojen ohella kohteekseen toukokuisen Manchesterin iskun jälkeen.

Tietojen mukaan Isis on käskenyt muslimeita välttämään toreja ja julkisia tapahtumia Kanadassa, koska he suunnittelevat käyttävänsä räjähteitä ja ajoneuvoja ”vääräuskoisten tappamiseen”.

Lauantain juhlallisuuksiin odotettiin jopa puolta miljoonaa osallistujaa. Kanada ei kuitenkaan ole nostanut turvallisuustasoaan keskitasosta, jolla se on ollut vuodesta 2014 lähtien.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)