Verkkouutiset

Tsekin presidentti: Hylätyt turvapaikanhakijat ulos Euroopasta

Presidentti Milos Zeman vaatii pakolaiskriisin hoitamista niin, että taloudellisista syistä tulleet poistetaan maanosasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tsekin tasavallan Milos Zeman kehottaa lähettämään turvapaikanhakijat, joiden hakemukset on hylätty, tyhjille alueille Pohjois-Afrikassa tai asuttamattomille Kreikan saarille. Hänen mielestään muslimikulttuuri on täysin yhteensopimaton Euroopan kulttuurin kanssa.

Zemanin mielestä EU-maiden pitää tarjota suojaa sotaa ja vainoa Syyriasta pakeneville. Taloudellisista syistä tulevat sen sijaan pitää palauttaa.

”Kannatan kaikkien taloudellisten siirtolaisten poistamista. Tietysti huomioin Syyrian, Irakin ja muiden sisällissodan julmuuden. Mutta emme puhu noista ihmisistä, puhumme taloudellisista siirtolaisista”, presidentti totesi Rhodoksella konferenssissa Financial Timesin mukaan.

”Jos he tulevat sisään, he voivat myös mennä ulos”.

Hänen mielestään Kreikan suurta ulkomaanvelkaa voisi hoitaa kansoittamalla tulijoilla ”hotspoteja” Kreikan saarilla.

Presidentti Milos Zeman varoitti vahvasta yhteydestä siirtolaisaallon ja jihadistien Eurooppaan-tulon välillä. Hänen mielestään tavalliset muslimit saattavat radikalisoitua ääriainesten vaikutuksesta kuin saksalaiset natsien vaikutuksesta 1930-luvulla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)