Verkkouutiset

USA:n ja Venäjän ulkoministerit joutuivat sanaharkkaan – ”Sinulle ei makseta tarpeeksi…”

Yhdysvaltojen ulkoministeri John Kerry ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kuittailivat toisilleen Sveitsin Iran-neuvotteluissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltojen, Britannian, Ranskan, Venäjän, Kiinan ja Saksan edustajat neuvottelivat viikonloppuna Sveitsissä iranilaisdelegaation kanssa Iranin ydinohjelman rajoittamisesta.

Venäjän ja Yhdysvaltojen ulkoministerien käytös kokoushuoneen ulkopuolella paljastaa, että ryhmästä löytyy erimielisyyksiä. Jerusalem Postin mukaan Yhdysvaltojen ulkoministeri John Kerry ja hänen venäläiskollegansa Sergei Lavrov nimittäin ajautuivat pienimuotoiseen sanaharkkaan toimittajien edessä.

”Minulle ei makseta optimismista”, Lavrov tokaisi Kerrylle.

”Sinulle ei makseta tarpeeksi, että osaisit olla optimistinen”, Kerry kuittasi takaisin, ennen kuin astui sisään kokoushuoneeseen.

Lehtitietojen mukaan neuvotteluissa on pohdittu sopimusta, joka rajoittaisi Iranin ydinohjelmaa jopa seuraavan 15 vuoden ajan. Rajoitusten tarkoista yksityiskohdista ei ole tietoa.

Iranin edustajien antamien haastattelujen perusteella valtio on kuitenkin halukas pääsemään sopuun. Iranilaiset ovat muun muassa todenneet olevansa valmiita poistamaan käytöstä liki puolet uraanin rikastamiseen käyttämistään sentrifugeista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)