Verkkouutiset

Amerikkalaislehti: Donald Trumpin yhtiö kehitti rakennushanketta Moskovaan presidentinvaalien aikaan

Kun Donald Trump kävi presidentinvaalikampanjaa, hänen yhtiönsä suunnitteli Trump Towerin rakentamista Moskovaan, kertoo Washington Post.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Donald Trumpin yhtiö kehitteli Washington Postin mukaan suunnitelmaa Trump-rakennuksesta Moskovaan vuoden 2015 lopulla ja vuoden 2016 alussa. Lehti viittaa nimettömiin lähteisiin, joiden kerrotaan tuntevan kyseinen suunnitelma.

Sähköpostiviesteissään venäläissyntyinen kiinteistösijoittaja Felix Sater pyysi Trumpia tulemaan Moskovaan esittelemään ehdotustaan.

Lehti kertoo, että useiden viestienvaihtoon tutustuneiden henkilöiden mukaan sijoittaja myös ehdotti, että hän voisi saada presidentti Vladimir Putinin sanomaan ”hienoja asioita” Trumpista.

Sijoittajan myös kerrotaan ennustaneen sähkopostiviestissään marraskuussa 2015, että hän ja Trumpin yhtiön johtajat saisivat pian juhlia sekä kiinteistöhistorian suurimpiin kuuluvaa hanketta että Trumpin valintaa presidentiksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)