Verkkouutiset

Lisää Venäjän pommittajia ja vakoilukoneita USA:n rannikon lähellä

Venäjän sotilaskoneet ovat lentäneet neljänä peräkkäisenä iltana Yhdysvaltojen ilmapuolustusalueella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset kertoi jo torstaina Venäjän koneiden lentäneen kahtena peräkkäisenä päivänä Yhdysvaltojen Alaskan rannikolla.

Perjantaina Fox News kertoi, että tapauksia on tullut lisää ja yhteensä Venäjän koneet ovat lentäneet lähellä Yhdysvaltojen rannikkoa nyt neljänä perättäisenä päivänä.

Keskiviikkoiltana kaksi Venäjän IL-38-vakoilukonetta lensi lähellä Aleuttien saaria Beringinmerellä. Koneet pysyivät Yhdysvaltojen ilmapuolustusalueella joitakin tunteja ennen poistumista.

Torstai-iltana kaksi Tu-95-merkkistä pitkän matkan pommittajaa lensi lähellä Alaskaa ja Kanadaa pysyen molempien maiden ilmapuolustusalueilla tuntien ajan.

Yhdysvaltojen ilmavoimat ei lähettänyt tutkakoneita tarkastamaan tapauksia. Venäjän koneet pysyivät molemmissa tapauksissa kansainvälisessä ilmatilassa. On epäselvää, kuinka lähelle ne tulivat Alaskan mannermaata.

Edellisen kerran Venäjän koneet olivat käyneet USA:n rannoilla 4. heinäkuuta 2015 Kaliforniassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)