Verkkouutiset

Venäjän Donald Trump- ja Vladimir Putin -fanikalenteri julistaa ”kristinuskoa ja supervoimaa”

Yhdysvaltojen tulevasta presidentistä pidetään Venäjällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän markkinoille on alkanut ilmestyä Yhdysvaltojen tulevan presidentin Donald Trumpin vaalivoittoa juhlistavia tuotteita (kuvat alla).

Esimerkiksi eräs sokeritehdas Venäjän Tulassa on alkanut valmistaa juhlapakattuja tiiliskiven kokoisia sokeripaloja, jotka on pakattu peukaloa näyttävän Trumpin kuvalla varustettuun kääreeseen.

Donald Trumpista ja Venäjän presidentti Vladimir Putinista on myös julkaistu juhlava yhteinen fanikalenteri.

”Kristinusko, supervoima, kansallismielisyys”, sen kannessa julistetaan.

Kalenteria koristavat Trumpin ja Putinin lisäksi muun muassa kuvat toisen maailmansodan voittoa juhlivista amerikkalaisista ja neuvostoliittolaisista sotilaista lippuineen sekä yhteiskuva neuvostojohtaja Leonid Brezhnevistä ja Yhdysvaltojen entisestä presidentistä Richard Nixonista.

Donald Trumpin nousu Yhdysvaltojen tulevaksi presidentiksi on otettu Venäjällä vastaan positiivisesti. Yhdysvaltojen tiedustelun mukaan maan johdossa suorastaan juhlittiin, kun selvisi, että republikaanien Trump oli peitonnut vastaehdokkaansa, demokraattien Hillary Clintonin.

Yhdysvaltojen tiedustelu on syyttänyt Venäjää sekaantumisesta vaaleihin. Venäjän väitetään olleen Wikileaksille vaalien alla vuodettujen Yhdysvaltojen demokraattipuolueen johtohahmon ja Clintonin kampanjapäällikön John Podestan sähköpostien hakkeroinnin takana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)