Verkkouutiset

Venäjän televisio kertoo: Näin pukeutumalla saatat selvitä lentoturmasta

Venäjän televisiossa käytiin läpi, kuinka lentoturmaa varten tulisi pukeutua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän televisiossa pyörivässä Tervettä elämää -asiaohjelmassa kerrottiin hiljattain, kuinka pukeutumisella voi vaikuttaa hengissä selviämisen todennäköisyyteen mahdollisessa lentoturmassa. Asiasta uutisoi tässä TJournal.

Kansallisessa levityksessä olevaa ohjelmaa vetää Elena Malisheva. Meduza luonnehtii omassa jutussaan Malishevaa “terapeutiksi, opettajaksi, lääkäriksi ja professoriksi”.

Lähetyksessä (video alla) Malisheva kertoo, kuinka katsojien kannattaa pukeutua lentomatkoille, jos he haluavat parantaa mahdollisuuksiaan selvitä mahdollisesta onnettomuudesta. Malishevan neuvoa havainnollistetaan kokeella.

Malisheva sytyttää tuleen neljää erilaista kangasta. Tulos on selvä. Puuvilla ja synteettiset kuidut palavat nopeimmin. Sen perusteella hän suosittelee, että katsojat pukeutuisivat lentomatkoilla vain villaan ja silkkiin.

”Silloin on edes jonkinlainen mahdollisuus selvitä”, Malisheva toteaa.

Toisena lentomatkustusneuvona Malisheva muistuttaa yleisöään, ettei ennen lentoa kannata syödä. Hänen mukaansa etenkin hapatettuja maitotuotteita ja erittäin kuitupitoisia ruokia tulisi välttää.

Hänen mukaansa ne aiheuttavat turvotusta, joka taasen voi johtaa siihen, että matkustajan ”sisäelimet puhkeavat”, mikäli kohdalle osuu kovaa turbulenssia tai jos joku kiskaisee kovaa heidän turvavyöstään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)