Verkkouutiset

Panssarivaunukisat Moskovassa – venäläiset johdossa, kuwaitilaiset lensivät katolleen

Venäläiset johtavat kahden kilpailupäivän jälkeen panssarivaunujen kansainvälistä kisaa Moskovan lähellä, kertoo venäläinen uutiskanava RT.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Panssarivaunujen kansainvälinen kisa on täydessä vauhdissa Moskovassa. Panssarivaunut ajavat kilpaa 20 kilometriä ja yrittävät matkalla osua erilaisiin maaleihin kuten ampumahiihdossa.

Kahden kilpailupäivän jälkeen venäläiset panssarimiehet ovat johdossa, toisena serbialaiset ja kolmantena tadžikistanilaiset.

RT kertoo, että valmistautuessaan henkeäsalpaavaan kilpailunäytökseen kuwaitilaiset sotilaat kiihdyttivät liikaa 41 tonnia painavaa panssaroitua jättiläistään ennen jyrkkää käännöstä. Katsojien yllätykseksi tankki pyörähti katon kautta ympäri ja jäi makaamaan kyljelleen, kuten videolla näkyy.

Miehistö selvisi RT:n mukaan mustelmilla, eikä venäläinen panssarivaunu kärsinyt juuri lainkaan vahinkoja.

Panssarivaunukilpailut ovat osa Venäjän puolustusministeriön järjestämiä kansainvälisiä sotilaskisoja, jotka pidetään 1. – 15. elokuuta Moskovan lähellä.

Panssarikisaan osallistuu joukkueita Venäjältä, Kiinasta, Angolasta, Armeniasta, Venezuelasta, Intiasta, Kazakstanista, Kirgisiasta, Kuwaitista, Mongoliasta, Nicaraguasta, Serbiasta ja Tadžikistanista.

Kaikki panssarivaunut ovat venäläisiä T-72B3-malleja, paitsi kiinalaisilla, jotka kilpailevat omalla Type 96A -mallillaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)