Verkkouutiset

Vankila toi vanhat raitapuvut takaisin – ”oranssista on tullut liian coolia”

Amerikkalaisvankilassa on palattu mustavalkoraidallisiin haalareihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mlive uutissivuston mukaan Saginaw’n piirikunnan sheriffi William Federspiel päätyi uudistukseen, koska oransseista haalareista on hänen mukaansa tullut ”liian cooleja”.

”Syynä ovat televisiosarjat, kuten Oranssi on uusi musta. Joidenkin mielestä on siistiä pukeutua oransseihin haalareihin, jotka ovat samanlaisia kuin Saginaw’n piirikunnan vankilan asut. Tämä on meille ongelmallista, koska vankimme tekevät joskus töitä julkisilla paikoilla, emmekä halua, että he pakenevat tai sekoittuvat muihin ihmisiin.” Federspiel kommentoi.

Oranssi on uusi musta on Netflixin kuvitteellisen naisvankilan elämää seuraava suosikkisarja. Siinä vangeilla on amerikkalaisvankiloissa tavallisesti käytettävät oranssit haalarit.

Federspielin mukaan vankilan ja sen ulkopuolisen kulttuurin rajat ovat sekoittuneet.

”Saginaw’ssa näkyy paljon ihmisiä, jotka verhoavat itsensä oranssiin ja joiden selässä lukee kaiken lisäksi ”Saginaw’n vakilan omaisuutta”. Heidän mielestään tällainen pukeutuminen on siistiä. Mitä ihmettä he oikein ajattelevat”, sheriffi Federspiel toteaa.

Vangit eivät ole Federspielin mukaan ottaneet uudistusta vastaan hyvillään ja monet valittavat raidallisista puvuista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)