Verkkouutiset

Uuden sovelluksen avulla löydät seuraa lentokentillä – toimii lentokoneessakin

Uusi älypuhelinsovellus auttaa verkostoitumaan ja löytämään seuraa matkustaessa, kertoo CNN.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yksin matkustaminen voi olla tylsää ja ikävää puuhaa. Nyt yksinäisille matkustajille on kuitenkin luvassa helpotusta: uusi älypuhelinsovellus mahdollistaa seuran etsimisen ja verkostoitumisen lentokentillä ja lentokoneessa ennen ja jälkeen matkaa, sekä matkan aikana.

MileHi-nimisen sovelluksen avulla on mahdollista etsiä muita matkustajia lennon numeron perusteella. Kaksi viikkoa markkinoilla ollut sovellus on tähän mennessä ladattu 3000 kertaa.

Sovelluksen kautta muiden matkustajien kanssa on mahdollista keskustella yksityisesti tai ryhmäviesteillä. Käyttäjä voi myös halutessaan laittaa profiiliinsa esille kuvansa, kotikaupunkinsa ja parisuhdestatuksensa.

Sovelluksen kehittäjän Richard Lloydin mukaan sovellus oli alun perin tarkoitettu verkostoitumista ja liike-elämää varten. Sitä voi kuitenkin käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen: sen avulla voi esimerkiksi etsiä kahviseuraa lentokentällä, tutustua muihin samaan kohteeseen matkustaviin tai lennon päätteeksi kysyä haluaisiko joku kanssamatkustajista jakaa taksin.

MileHi-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Apple Storesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)