Verkkouutiset

Hillary Clintonin ”hävytön” varainkeruu: 350 000 dollarilla samaan illallispöytään

Bernie Sanders syyttää Clintonia ison rahan ehdokkaaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattien taisto presidenttiehdokkuudesta otti taas viikonloppuna lisäkierroksia, kun sosialistiksi itseään tituleeraava Bernie Sanders vei kolmen osavaltion vaalit nimiinsä.

Sunnuntaina Sanders kiihdytti vielä retorisesti kisaa syyttämällä Hillary Clintonia raharikkaiden ehdokkaaksi CNN:n haastattelussa.

– On hävytöntä, että Clinton jatkaa suuren rahan piirien myötäilyä kampanjassaan, Huffington Post raportoi.

Sanders huomautti, että Clinton on lisännyt kampanjarahaansa 15 miljoonalla Wall Streetin rahoitussektorilta ja miljoonia tämän päälle ”fossiilisten polttoaineiden teollisuudesta sekä lääketeollisuudesta.”

Clinton aikoo pitää huhtikuussa varainkeruukampanjatilaisuuden San Franciscossa. Vapaana olisi illallispöydässä paikat kahdelle henkilölle, jos kykenee maksamaan 353 400 dollaria. Illalliskaveriksi saisi Clintonit ja George Clooneyn vaimoineen.

Vaikka Clinton hävisi viikonlopun esivaalit, hän on vahvoilla demokraattien kisassa. Sandersin pitäisi voittaa kaksi kolmesta jaossa olevista valitsijamiespaikoista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)